dijous, 9 de juny del 2011

Centrifugat mental....

...Acabo de posar una rentadora, i m'he adonat que fa molt temps que li cardo Neutrex i encara no he aconseguit el look de la paia de l'anunci.
Què faig malament? si el futur ja és demà, els comptes no em surten.
Per quin valor he de multiplicar el demà (futur on se suposa que les dones tindrem el cabell curt i blau i no farem res més que rentar amb lleixiu) per tenir el cabell blau de gratis?
I el botó de "menos planchado", exactament què fa, que t'il.lusionis per res??!! la roba surt igual d'arrugada...
Llavors està el tema dels diferents recipients dins del calaixet, on només sé de segur que el suavitzant va al del mig perquè és mooolt més petit,i amb lo mega concentrats que et diuen que son...és de calaix! (mai millor dit) però què passa amb els altres dos?
Sé que hauria d'haver-me llegit les instruccions de l'electrodomèstic en qüestió, però clar, és un totxo considerable, i en el seu moment, en comptes de deixar-lo a la tauleta de nit i anar-me'l llegint, vaig optar per esperar a que sortís el DVD.
La roba surt neta, però sempre surto del quartet amb la sensació d'haver-me deixat algo o simplement sabent que no ho he fet bé.
No us passa?
Clar, i llavors està el tema de les temperatures, que ja em diràs tu. Quí t'assegura que realment estàs rentant amb aquesta temperatura? no pots obrir i ficar el dit mentre està funcionant!!!
Faig un repàs de les etiquetes i llavors faig la mitja de la temperatura i giro la rodeta segons el resultat. Tot això quan tinc temps, si no el tinc....faig servir el comodín de.... mi madre!
Buff, les feines de la llar, m'atavalen.
Em foten enveja els nuvis de l'anunci de Veri, si, si, aquells que es van casar a molts metros d'alçada per estalviar-se la presència de les sogres una estona. Aquesta paia, està clar que rentarà tota la seva puta vida amb aigua freda!
En resum, veig que si no ets molt "muntanyenca" (em carda molta gràcia cada vegada que la sento dir: "som molt muntanyencs") acabaràs Veri desquiciada...

En fi, que si vas esperant el futur, ho portarem Veri clar en aquesta vida....

Aclarint (sense suavitzant) dubtes,
L'aura.