dissabte, 30 de maig del 2009

What do you need to relax?...

...Divendres nit. Sopada i descalça (còmoda).
Massa espitosa (excitada) per estar-me quieta. Cedeixo (sense gaire esforç) a la proposta d'anar a fer un got pensant-me que així em distreuria (el relaKX vindrà més tard).
- Què vols?
- Un Nestea natural si us plau.
- Vols gel?
( Com???? te l'acabo de demanar natural princesa...)
Amb un gest negatiu faig que deixi la llauna sola devant meu.
Tinc un flaix. La cambrera em recorda un post i comença el joc.
No puc deixar de mirar-la, no puc evitar seguir cada moviment que fa, la seva manera de fer m'atrau. Cada vegada que es mou faig un gest amb la cama per captar l'atenció de l'acompanyant i fer que ell també participi de la festa.
Mans al cap, somriures ofegats per dissimular. Quin espectacle!
Alerta, un noi guapot s'acosta a la barra per demanar. Ella es mou amb pas delicat, natural (com el meu Nestea...), s'aparta el serrell de la cara i l'atén amb un somriure nerviós mentre jo no paro de donar cops amb la cama a l'altre espectador perquè no perdi detall.
Finalment demana, un tallat amb gel.
Gira sutilment i agafa el mànec de la cafetera amb les dues mans (tu no ets de pagés nena...).
Mentre degota el cafè dins del got ella s'estira per agafar un vas de tub (igual de fràgil que ella), els seus texans (s'aguanten per llàstima, no li veig cap cinturó) dibuixen la seva silueta, mentre que la seva samarreta de tirants lligada a la cintura deixa veure els seus braços prims i delicats guarnits de pulseretes.
S'acosta a la màquina del gel, s'inclina fent que els cabells tapin parcialment el seu escot amable i agafa la pala i la carrega de gel (4 glaçons, no pot aixecar més pes).
Amb una mà aguanta el vas mentre que amb l'altra apunta la pala per fer caure el gel a dins...Ups! li cauen a terra...(quin forat més petit oi nena?).
Ara si, he de sortir a fora, la foscor em (ens) permetrà desfogar els riures fins ara clandestins.
- T'hi has fixat amb les ulleres?
De línia rectangular, de pasta (no vull dir cares), patilles negres i montura transparent (com la seva massa encefàlica) fent que ressalti l'augment i el gruix de les lents.
Primer penso (i dic, no m'ho puc callar) : Amb aquestes ulleres la cardes dins del mar i segur que pensa que és dins de l'IMAX.
(riures)
I seguim gaudint de l'espectacle sense deixar de comentar (criticar) el fantàstic "curt" que estem precenciant.
Alerta! ha sortit de la barra. Ve cap a la terrassa (això promet).
Aixeco lleugerament els braços per captar la seva atenció tot acariciant-me la punta dels dits de les dues mans...
(S'acosta. Ja és meva!)
- Digues.
- Tinc un dò, conto diotries.
(esclat col.lectiu, no estavem sols...).

Li vaig deixar propina, s'ho havia guanyat.

Free L'aura.

dijous, 21 de maig del 2009

Escopides Dani...

...Sento el retard, estic liada amb la Primavera.
Avui he rebut una mica de "pressing", no se m'oblida escriure, no us penseu que no hi penso (poca cosa més faig), però una no pot estar a tot arreu i no tota la seva inspiració (alias derrapades mentals )es pot publicar, oi ke m'entens?
Fa poc que he acabat de sopar, i mentre ho feia mirava les noticies com la gran majoria de vosaltres. Aparentment tot seguia igual, el Barça continua estant citat a Roma, a Valencia es veu que si vas del pal et fan un traje, i que l'Alonso està apunt de tenir el millor orgasme de la seva vida i no pas dormint amb la Morfea sino a cavall d'un Ferrari (m'agradarà veure aquestes "corregudes").
Fins aquí tot normal,però de sobte surt una tal Noemí Rubio.
Es veu que la paia jugava amb el RCD Espanyol femení i que va anar a la final de la Copa del Juanka tot lluïnt els colors que li dictava el cor, que ja sabem que tots els camins del cor porten a Roma...
Doncs bé, resulta que li han obert un expedient disciplinari i l'han apartat de l'equip alentant una " auténtica falta de respeto ". Seran fills de puta?!?!
Interpreto doncs que si jo treballo en una casa de putes i em pillen a missa un diumenge és una "auténtica falta de respeto" i em cardaran al carrer? (millor dit, m'hi treurien).
Si currés a la Bimbo i em pillen dins la Panificadora, també seria una "auténtica falta de respeto" i no menjaria més barra que la de regalèsia?
Vol dir que si sóc socorrista aqüàtica i t'enganxo banyan-te en una altra piscina, deixaré que t'ofeguis perquè has tingut una "auténtica falta de respeto"?
No fotem home, no fotem.
Ostres tu com hi va el món...
Serà qüestió de plentejar-se les coses, poder que m'afanyi a treure un bonus del Túnel del Cadí avans no em pesquin per Vallvidrera.
I si em para un mosso què li dic? que sóc del Barça abans de bufar? així sabrà que marcaré molt ( eh Eto'o? ).
No ho sé tu, però això m'amoïna.
Expressar el què sents és AUTÈNTIC, i ser hipòcrita és una FALTA DE RESPECTE.
Fitxar al Pochetino, milions d'euros.
Vestir un imbècil de periquito, 1200 €
Que l'Espanyol baixés a segona, NO TINDRIA PREU!!

Una abraçada culé, des del cor, autèntica.
L'aura.